Покажи мені етикет

реєстрацiя на курс

Що пропонує курс?

Чи знали ви, що кришталь вміє співати в руках того, хто правильно тримає келих? Які страви відтіняють ті чи інші напої? Куди поставити сумочку і про що говорити за столом?

Впевненість в собі - ключ до успіху і підкоренню багатьох вершин.

Чому б не поєднати приємне з корисним: покуштувати вишукані страви в приємній компанії  і перевірити свої знання етикету, подчерпнути нові?

Завдяки дводенному курсу ресторанного етикету, який проводить президент Etiquette School, Наталія Адаменко, ви зможете зосередитися на темі ділових переговорів з партнерами, не відволікаючись на те, як їсти рибу і де повинна лежати серветка. Сімейна вечеря, побачення у вишуканому ресторані, весілля - ви будете почувати себе спокійно і невимушено, насолоджуючись спілкуванням і смачною їжею.

 

Перший день - теоретична частина

Ви дізнаєтеся про особливості сервіровки столу від підбору бокалів до вибору квітів.
 Почуєте основні вимоги до поведінки за столом - коли приходити, де сідати, коли починати їсти та як правильно та делікатно завершувати особисті та ділові зустрічі. 

Другий день - вечеря-лекція

Ви станете гостем званої вечері експерта з етикету, президента Etiquette School - Наталії Адаменко. Під час якої матимете змогу насолодитися смаком вечері в ресторані, а темою бесіди стануть особливості поведінки за столом.  Чудова нагода використати отримані знання на практиці.

 

Не будемо забувати про важливий факт: вечеря входить у вартість курсу з ресторанного етикету.

То ж чим ми будемо пригощати наших слухачів на цьому курсі? 

Для початку на вас чекатиме теплий салат з індичкою та сиром рікотта. Після будемо смакувати тальятеле карбонара, бо саме через італійські страви виникає найбільше питань. Ну і на останок, як же без солоденького десерту - на вас чекатиме чізкейк.

 

По закінченню курсу отримаєте приємний бонус - сертифікат, що підтверджує Вашу компетентність в правилах ресторанного етикету!

 

Прийміть до уваги

Кількість місць обмежена - група не більше 20 людей, тому поспішайте забронювати саме Ваше місце!

 

 

Програма курсу

  • лекцiя

    ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

    Сервіровка столу
    - Предмети сервіровки (посуд, тарілки, столові прибори)
    - Підбір бокалів до напоїв
    - Прибори для спецій
    - Скатеритини та серветки
    - Квіти
    Поведінка за столом
    - Прихід та привітання
    - Розсадка гостей за столом
    - Як і коли зайняти своє місце за столом
    - Коли приступати до їжі
    - Використання столових приборів (ніж, виделка, ложка, серветка)
    - З чого починати
    - Закінчення трапези

  • лекцiя

    ЛЕКЦІЯ-ВЕЧЕРЯ

    Поведінка у ресторані
    - Відвідування ресторану удвох
    - Спілкування з персоналом
    - Вирішення конфліктів 
    - Оплата рахунку
    Поведінка за столом
    - Правила спілкування за столом
    - Промахи, табу та помилки в поведінці
    - Що та як їсти
    (хліб, яйця, закуски, перші страви, морепродукти, рибні страви, м'ясо, птиця, сири, десерти, фрукти та ягоди, чай та кава)

  • 14 листопада - 15 листопада ,
    19:00 - 21:00
  • ресторан "Il Pellicano"
    Київ, проспект Перемоги, 26а
  • Вартiсть: 2500 грн.

Готовi змiнитись на краще?

реєстрацiя

Iншi подiї

;