Покажи мені етикет

реєстрацiя на курс

Що пропонує курс?

Чому б не поєднати приємне з корисним: покуштувати вишукані страви в приємній компанії  і перевірити свої знання етикету, подчерпнути нові?

За два дні на курсі з ресторанного етикету Ви отримаєте безцінні поради від експерта з етикету, президента Etiquette School - Наталії Адаменко, які додадуть впевненості та допоможуть відчути себе вільно, дозволяючи без жодних зусиль бути на висоті при будь-яких обставинах, будь то сімейна вечеря або зустріч з діловими партнерами.

 

Перший день - теоретична частина. Ви дізнаєтеся про особливості сервіровки столу від підбору бокалів до вибору квітів.
Почуєте основні вимоги до поведінки за столом - коли приходити, де сідати, коли починати їсти та що робити у кінці.

А на другий день - Ви станете гостем званої вечері експерта з етикету, президента Etiquette School - Наталії Адаменко. Під час якої матимете змогу насолодитися смаком вечері в ресторані, а темою бесіди стануть особливості поведінки за столом.  Чудова нагода використати отримані знання на практиці.

 

По закінченню курсу отримаєте приємний бонус - сертифікат, що підтверджує Вашу компетентність в правилах ресторанного етикету!

Прийміть до уваги, кількість місць обмежена - група не більше 20 людей, тому поспішайте забронювати саме Ваше місце!

Програма курсу

  • лекцiя

    ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

    Сервіровка столу
    - Предмети сервіровки (посуд, тарілки, столові прибори)
    - Підбір бокалів до напоїв
    - Прибори для спецій
    - Скатеритини та серветки
    - Квіти
    Поведінка за столом
    - Прихід та привітання
    - Розсадка гостей за столом
    - Як і коли зайняти своє місце за столом
    - Коли приступати до їжі
    - Використання столових приборів (ніж, виделка, ложка, серветка)
    - З чого починати
    - Закінчення трапези

  • лекцiя

    ЛЕКЦІЯ-ВЕЧЕРЯ

    Поведінка у ресторані
    - Відвідування ресторану удвох
    - Спілкування з персоналом
    - Вирішення конфліктів 
    - Оплата рахунку
    Поведінка за столом
    - Правила спілкування за столом
    - Промахи, табу та помилки в поведінці
    - Що та як їсти
    (хліб, яйця, закуски, перші страви, морепродукти, рибні страви, м'ясо, птиця, сири, десерти, фрукти та ягоди, чай та кава)

  • 24 жовтня - 25 жовтня ,
    19:00 - 21:00
  • ресторан "BEEF м'ясо ти вино"
    Київ, вул. Шота Руставелі, 11
  • Вартiсть: 2500 грн.

Готовi змiнитись на краще?

реєстрацiя

Iншi подiї

;